logo
Dhahran Main Lobby - People-Centered Design

This three stage renovation project was much more than skin deep. The Dhahran Lobby has been expanded to double its former size to accommodate our patients and their families in greater comfort and with more convenient access to services. The people-centered design features include a view of the sanctuary garden, generous natural light and new refreshment options. The interior finish is high impact with marble flooring and high quality furniture, creating an impressive welcome. The reconfiguration of patient services, such as the addition of Welcome Guides for wayfinding, combined with a new layout for visitor seating has made the lobby an ideal starting point for your JHAH experience.

Dhahran Main Lobby - People-Centered Design
Dhahran Main Lobby - People-Centered Design